6951789789 Επαρχιακή Οδός Πόρτο Χέλι - Κόστα, Πόρτο Χέλι standupportoheli@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Όροι Συμμετοχής
Stand Up Porto Heli Event | Υπαίθριες Αθλητικές Εκδηλώσεις Πόρτο Χέλι
 
Δικαίωμα συμμετοχής στα events του Stand Up Portoheli έχουν όλοι ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας εφόσον:
 έχουν υποβάλει την on-line Δήλωση Συμμετοχής
 έχουν αποστείλει πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση
 έχουν καταβάλει το κόστος συμμετοχής
 έχουν υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση αποποίησης ευθύνης (Επί τόπου την ημέρα του event)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι συμμετέχοντες στο event θα πρέπει:
  Να είναι απόλυτα υγιείς και να το πιστοποιήσουν με πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση.
  Να μην είναι τραυματισμένοι, να μην κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών και να μην βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ.
  Να αποδεχτούν υπογράφοντας την υπεύθυνη δήλωση την ημέρα του αγώνα τα εξής:

Το SUP καθώς επίσης και η συμμετοχή σε διοργανώσεις με SUP στη θάλασσα, μπορεί να είναι επικίνδυνες δραστηριότητες και ενέχουν ρίσκο τραυματισμού. Η Οργανωτική επιτροπή καθώς επίσης και οποιοσδήποτε συνεισφέρει εθελοντικά στη διοργάνωση, δεν φέρουν καμία ευθύνη στην περίπτωση ατυχήματος και σωματικού τραυματισμού, που θα συμβούν πριν, κατά ή μετά τη διοργάνωση, τόσο εντός της θάλασσας, όσο και στη στεριά, καθώς επίσης και για υλική απώλεια ή ζημιά του εξοπλισμού SUP. Δεν θα ασκήσουν ποινική δίωξη και δεν θα απαιτήσουν καμία αποζημίωση από την οργανωτική επιτροπή.
  Να διαβάσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της προκήρυξης και το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Να βρίσκονται εγκαίρως στο χώρο της γραμματείας για το Registration και να ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις των διοργανωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
  Να ακολουθήσουν τις σχετικές διατάξεις του Γ.Κ.Λ. αριθμ.20 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και κάθε σχετικού κανονισμού.
  Να αποδεχθούν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπησή τους εντός και εκτός του event και την προβολή του υλικού στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.
  Να φορούν τη μπλούζα με τον αριθμό συμμετοχής του και το βραχιόλι που θα παραλάβουν από την γραμματεία, καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
  Να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον του λιμανιού από κάθε ρύπανση.
 
 
 
 
 
 
 
 
  Σε περίπτωση εγκατάλειψης είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις εντολές της Οργανωτικής Επιτροπής (μεταφοράς τους με σκάφος της επιτροπής στο σημείο τερματισμού).
 
  Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων/ουσα ξεπεράσει το χρονικό όριο των δύο ωρών, είναι υποχρεωμένος να επιβιβαστεί σε σκάφος της Οργανωτικής Επιτροπής και να μεταφερθεί στον τερματισμό.
 
  Οι ανήλικοι συμμετέχοντες, πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ο οποίος θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή του ανήλικου στο event, υπογράφοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση.
 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή
σε κάποια από τις τρέχουσες εκδηλώσεις.