6951789789 Επαρχιακή Οδός Πόρτο Χέλι - Κόστα, Πόρτο Χέλι standupportoheli@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Stand Up Porto Heli Event
Υπαίθριες Αθλητικές Εκδηλώσεις Πόρτο ΧέλιΗ “Stand Up Porto Heli Event” δημιουργήθηκε για όλους εσάς που αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ, τον αθλητισμό και θέλετε κάτι διαφορετικό για τις διακοπές σας. 

Κατά την διάρκεια όλου του καλοκαιριού, διοργανώνει διάφορες υπαίθριες αθλητικής εκδηλώσεις στο Πόρτο Χέλι, στις οποίες όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές, να αθληθούν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
sup event, canoe-kayak event, sup yoga, windsurfing, wing foil και windsurf foil δινοντάς σας την δυνατότητα να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας με τον πιο ποιοτικό και διασκεδαστικό τρόπο.
 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους, που αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, ενώ θα είναι δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια κάθε εκδήλωσης, για να σας συμβουλέψουν, να σας βοηθήσουν αλλά και για να φροντίσουν για την ασφάλεια κάθε συμμετέχοντα.
 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Μέσα από τις σελίδα μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις, τις παροχές καθώς και για τους όρους συμμετοχής σας σε κάθε εκδήλωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχο μας είναι να προσφέρουμε σε ντόπιους και τουρίστες, από όλο
τον κόσμο, μοναδικές και ευχάριστες στιγμές.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή
σε κάποια από τις τρέχουσες εκδηλώσεις.